Downton Abbey (2010) me Titra Shqip: Sezoni 5

Sep. 21, 2014
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë

Sezoni 5 e gjen familjen Crawley dhe stafin duke luftuar me përgjegjësitë dhe zgjedhjet ndërsa përshtaten me jetën në të njëzetat e zhurmshme. Një qeveri e re laburiste paralajmëron ndryshime që po ndihen në të gjithë vendin dhe Robert, Mary dhe Branson së bashku duhet të lundrojnë në këto rëra të lëvizshme për të siguruar të ardhmen e pasurisë për brezat që do të vijnë. Ndërsa Branson e gjen veten duke luajtur një rol më të rëndësishëm në Downton se kurrë më parë, ai nuk mund të mos vërë në dyshim vendin e tij në këtë botë. Më në fund Maria po pranon se do të donte të martohej përsëri, por a do të mund të gjejë ndonjëherë të njëjtën lumturi që kishte me Mateun? Ndërkohë, ende pa asnjë lajm për të dashurin e saj Gregson, Edith vuan nën barrën e sekretit të saj të tmerrshëm.

Në katin e poshtëm, shërbëtorët kanë filluar të mendojnë se çfarë ndikimi mund të kenë ndryshimet sociale në jetën e tyre të punës. Ndërsa mendja e Daisy-t është e hapur ndaj mundësive të reja, zonja Patmore i sheh me frikë shtigje të tilla të reja dhe të pasigurta. Anna dhe Bates kanë përballuar shumë stuhi dhe më në fund kanë filluar të planifikojnë të ardhmen e tyre. Por me kaq shumë histori të dhimbshme, a do të jenë ndonjëherë në gjendje të vazhdojnë plotësisht, apo sekretet e së kaluarës do të kërcënojnë edhe një herë mundësinë e tyre për të gjetur lumturinë?

Shpërndarë0

Leave a comment

Emri *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published