Fear the Walking Dead (2015) me Titra Shqip: Sezoni 4

Apr. 15, 2018
Vlerësimi juaj: 0
10 2 vota

Në sezonin e katërt, ne e shohim botën e Madison Clark dhe familjes së saj me sy të rinj – sytë e Morgan Jones. E kaluara e menjëhershme e personazheve përzihet me një të tashme të pasigurt lufte dhe zbulimi ndërsa takojnë miq, armiq dhe kërcënime të reja. Ata luftojnë për njëri-tjetrin, kundër njëri-tjetrit dhe kundër një legjioni të vdekurish për të ndërtuar disi një ekzistencë kundër presionit dërrmues të jetëve që ndahen. Do të ketë errësirë ​​dhe dritë; tmerri dhe hiri; heroik, mercenar dhe lakmitar, të gjithë së bashku duke u përplasur drejt një realiteti të ri.

Shpërndarë0

Leave a comment

Emri *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published