New Amsterdam (2018) me Titra Shqip: Sezoni 2

Sep. 24, 2019
Vlerësimi juaj: 0
10 1 votë

Dr. Max Goodwin është ende i pa ankoruar tre muaj pasi një tragjedi e pakuptimtë i ndodh dikujt afër tij, megjithëse kanceri i tij ka filluar t’i përgjigjet trajtimit. Lauren mëson të zbatojë mësimet e nxjerra nga abuzimi me substancat në terapi fizike. Dr. Kapoor detyrohet të pranojë se evolucioni i mjekësisë dhe nëna e nipit të tij të ardhshëm nuk janë të tij për t’i kontrolluar, dhe fërkimi i pafund i lë vendin detensionit midis Bordit të Administrimit dhe stafit të spitalit.

Shpërndarë0

Leave a comment

Emri *
Add a display name
Email *
Your email address will not be published