Ferma VIP Live – Shiko 24/7 Live

Shiko Ferma VIP Live ne Kualtetin HD ne te dy kanalet: Kanali dhe Kanali 2.

Ky eshte edicioni i pare ne Shqiperi i Ferma VIP, i cili do te transmetohet kete vit per here te pare.

Ketu do  keni mundesine te shikoni Ferma VIP Live 24/7, andaj me poshte keni dy kanalet te cilat do ua mundesojne qe ta shikoni kete shou televiziv.




Ky edicion i Firma VIP do ofroje shume surpriza dhe banore VIP qe do jene pjese ketij spektakli.

Do shikoni VIP ashtu siq nuk i keni pare kurre me pare, se si do te jetojne ne rrethana te ndryshme si fermere ne Ferma VIP.

Kemi shikuar format te ndryshme te ngjashme disi me ferma vip, mirepo ky ne vete permban nje tjeter dinamike te shout real.

Ketu do mund te ndiqni Lajmet dhe tashethemet me te fundit rreth Ferma VIP, andaj mos e humbisni rastin dhe na vizitoni.

Kush do e drejtoje Emisionin e ketij Shou ?

Akoma nuk eshte bere e qarte se kush do jete nga drejtuesit e ketij reality shou te pare ne shqiperi.

Mirepo se shpejti do kemi mundesi qe te i zbulojme 80% te atyre qe na presin kete te Premte.

Andaj behuni gati per nje sezon me perplote te papritura dhe banore vip qe do jene pjese e kesaj ferme.

Ferma VIP e cila do te jete e para ne Shqiperi dhe besojme qe do bej nje boom te madhe ne mediat shqiptare.

Ferma VIP bazohet në serialin ndërkombëtar Farmer VIP prodhuar nga Strix në Swedi, i cili filloi në 2001.

Një grup njerëzish (të quajtur “Shtëpiaqet”) jetojnë së bashku në një shtëpi.

Ku 24 orë në ditë çdo fjalë dhe çdo veprim i tyre regjistrohet nga kamerat dhe mikrofonat në të gjitha dhomat e shtëpisë. Qasja në televizion, internet, media e shkruar dhe kohë është e ndaluar.

Përveç kësaj, të afërmit jetojnë në izolim të plotë; ata nuk kanë qasje në botën e jashtme.

Të paktën një herë në javë, të afërmit e shtëpisë emërojnë fshehurazi dy shokë shtëpie që dëshirojnë të përballen me një votë publike për t’i dëbuar.

Dy ose më shumë shokët e shtëpisë me më shumë vota përballen me votën e publikut.

Publiku shikues vendos se cili prej tyre do të dëbohet përmes votave me mesazhe me tekst ose telefonatave.