Big Brother Albania Vip 3 Kanali 2

AdminJanuary 7, 2023

Shiko Big Brother Albania Vip 3 Live Falas

SHIKO KANALIN 1 KETU

 

Shiko Videon


Big Brother VIP është një shfaqje lojërash në të cilën një grup konkurrentësh të famshëm, të referuar si shokë shtëpie, jetojnë të izoluar nga bota e jashtme në një “shtëpi” të ndërtuar me porosi, vazhdimisht nën mbikëqyrje video. Qasja në televizion, internet, media e shkruar dhe kohë është e ndaluar. Përveç kësaj, të afërmit jetojnë në izolim të plotë; ata nuk kanë qasje në botën e jashtme.

Ndonjëherë shikuesit votojnë për shokët e shtëpisë së tyre të preferuar, dhe ata që kishin më shumë vota kishin imunitet. Gjithashtu, nganjëherë shtëpiakët votojnë për shokun e shtëpisë së tyre të preferuar, dhe shoku i shtëpisë me më shumë vota kishte imunitet. Të paktën një herë në javë, të afërmit e shtëpisë emërojnë fshehurazi dy shokë shtëpie që dëshirojnë të përballen me një votë publike për t’i dëbuar. Dy ose më shumë shokët e shtëpisë me më shumë vota përballen me votën e publikut.

Publiku shikues vendos se cili prej tyre do të dëbohet përmes votave me mesazhe me tekst ose telefonatave. I nominuari me më shumë vota dëbohet dhe largohet nga shtëpia. Nëse qëndrimi i tyre brenda shtëpisë bëhet i vështirë për ta, një shoku i shtëpisë lejohet të largohet vullnetarisht në çdo kohë gjatë lojës.

Në rast të tërheqjes nga shtëpia, zakonisht në vend të tyre hyn një shok shtëpie zëvendësuese. Në javën e fundit të çdo sezoni, shikuesit votojnë se cili nga personat e mbetur në shtëpi duhet të fitojë çmimin prej 100,000 € dhe të kurorëzohet fituesi i Big Brother VIP.

Gjatë kohës së tyre në shtëpi, shokëve të shtëpisë u jepen detyra javore për të kryer. Shokët e shtëpisë vënë bast një pjesë të buxhetit të tyre javor të blerjeve për detyrën dhe ose fitojnë dyfishin e fondit të vënë bast ose humbasin fondin e vënë bast në varësi të performancës së tyre në detyrë. Shoqërve të shtëpisë u kërkohet të punojnë në grup për të përfunduar detyrat e tyre, me formatin e detyrave që varion në bazë të numrit të shtëpive të mbetura.

Të afërmit e shtëpisë janë të ndaluar të diskutojnë për nominimet dhe kjo mund të rezultojë me ndëshkim. Formati i serialit shihet kryesisht si një eksperiment social dhe kërkon që bashkëshortët e shtëpisë të ndërveprojnë me të tjerët që mund të kenë ideale, besime dhe paragjykime të ndryshme. Shoqëruesve të shtëpisë u kërkohet gjithashtu të bëjnë vizita në dhomën e ditarit gjatë qëndrimit të tyre në shtëpi, ku ata janë në gjendje të ndajnë mendimet dhe ndjenjat e tyre për shokët e shtëpisë dhe lojën.

U shfaq një kthesë e re për të ndryshuar formatin e lojës, kjo ishte Kutia e Pandorës. Twist sheh një shokun e shtëpisë duke u tunduar nga kutia dhe mund të zgjedhë ose ta hapë kutinë ose ta lërë atë. Nëse një shok shtëpie zgjedh të hapë Kutinë e Pandorës, pasojat e mira dhe të këqija mund të lëshohen në shtëpi, gjë që ndikon në çdo shok shtëpie në lojë, duke përfshirë edhe personin që e hap atë.

Një tjetër kthesë ishte Fuqia e Vetos, si në formatin amerikan, një shok shtëpie mund të fitojë Fuqinë e Vetos. Fituesi i konkursit të Vetos fiton të drejtën ose të revokojë nominimin e një prej shtëpive të emëruar ose t’i lërë ata siç janë.

Shpërndarë133
4.3 7 vota
Vlerësimi Filmit
Abonohu
Njoftoni për
guest

0 Komente
Reagimet në linjë
Shiko të gjitha komentet
0
Do të donim mendin tuaj, ju lutemi komentoni.x